У Харківській області пожежу в магазині гасили 3 відділення рятувальників

Вогонь охопив площу в кілька сотень квадратних метрів

У Харківській області сьогодні вранці о 5:48 на номер "101" повідомили про пожежу, яка почалася в торговому будинку приватного підприємця. Про це розповіли в ДСНС.

Магазин горів за адресою: Дергачі, Сумській шлях, 2а.

На місце події виїхали 3 відділення служби порятунку на автоцистернах з міста Дергачі і Шевченківського району Харкова. Рятувальники встановили, що вогонь поширився на дерев'яні конструкції даху, перекриття, стін будівлі, а також меблі та обладнання магазину. Пожежа розповсюдилась на 300 кв.м.

О 6:22 рятувальники локалізували вогонь, а 7:32 повністю ліквідували. Всього на місці події працювали 3 одиниці техніки та 20 осіб особового складу ДСНС. Причина та збиток з'ясовуються. Пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, на вулиці Велозаводській, 37 у дворі 9-ти поверхового будинку горіли машини. На місце події прибули 2 відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 відділення 18-ї. На момент приїзду вогнеборців полум'я поширилося відразу на три авто - "ВАЗ 2110", Citroën Nemo і Nissan Rogue. Крім того, вогонь зачепив ще й позашляховик Lexus LX 407, власник якого вчасно відігнав свій автомобіль від вогнища загоряння. Полум'я зіпсувало тільки лакофарбове покриття з правого боку. Пожежа розповсюдилася на площу в 12 кв.м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися