Звіряче вбивство невістки в Харківській області: чи покарали винного та що йому загрожує

У Харківській області свекор жорстоко вбив власну невістку

Україну, 16 жовтня, потрясла звістка про звіряче вбивство зниклої 37-річної мешканки міста Балаклія Харківської області. В ході розслідування з'ясувалося, що жінка стала жертвою свого колишнього свекра, який жорстоко розправився зі своєю невісткою. "Коментарям" вдалося отримати ексклюзивний коментар слідства про деталі злочину. Покараний винний і що йому загрожує.

QOarh6V7ds8Ies66bdgzad8eE.png


З 13 жовтня соціальні мережі, а також новинні стрічки телеканалів і видань були заповнені повідомленнями з проханнями в пошуку 37-річної мешканки Харківщини Альбіни Корнієнко. Жінка за дзвінком вийшла з дому і села в автомобіль - більше з того моменту в живих її ніхто не бачив.

"По першому повідомленням родичів про зникнення 37-річної мешканки міста, слідчо-оперативна група Балаклійського відділення поліції почала розслідування. Для пошуку зниклої були залучені всі підрозділи місцевої поліції ", - розповів "Коментарям" один зі слідчих Балаклійського відділення поліції.

Відомо, що до пошуків Альбіни Корнієнко були також підключені загони волонтерів, однак, пошуки не давали ніяких результатів.

Тільки 16 жовтня поліцейським міста вдалося встановити особу вбивці. Ним виявився 58-річний колишній свекор загиблої. Він був доставлений в поліцейську дільницю і відразу ж зізнався у скоєному.

Поліціянти були шоковані, з якою жорстокістю свекор розправився з колишньою невісткою - він завдав жінці п'ять поранень викруткою, а потім обезголовив її та закопав у кар'єрі неподалік від міста.

У поліції стверджують, що вбивство було спланованим заздалегідь, а причиною послужили наміри чоловіка виховувати малолітнього онука. Більш того, слідство стверджує, що для реалізації злочинних намірів, чоловік взяв автомобіль у свого друга, змінив карту в мобільному телефоні і навіть підготував документи, які нібито підтверджували покупку квартири для онука. Саме під цим приводом свекор запросив на розмову колишню невістку.

Сьогодні наслідком був переданий обвинувальний акт до суду. За скоєне підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

"58-річний громадянин звинувачується в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК, тобто у вбивстві, умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині ", - повідомив слідчий.

Автор: Єлизавета Черних





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися