Під Харковом під час пожежі знайшли тіло жінки (фото)

Вогонь ще гасять

В смт Високий, що в Харківському районі, рятувальники виявили тіло жінки під час того, як гасили пожежу. Про це повідомляє ГУ ДСНС у себе на сайті.

Пожежники розповіли, що 7 грудня о 3:42 в Службу порятунку повідомили про пожежу, що сталася в приватному житловому будинку за адресою: Харківський район, смт Високий, вул. Гагаріна, 5.

На місце події прибули 4 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах. На момент їх прибуття будинок був у вогні практично весь. Пожежі охопив близько 150 кв.м. Під час ліквідації вогню пожежники знайшли тіло жінки 1957 роки (мати власника будинку).

О 04:50 пожежу локалізували. Зараз його ліквідують. Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові, 6 грудня, на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на виробничо-господарському двоповерховій будівлі, де знаходилося декілька приватних підприємств, в основному - текстильних. Полум'я охопило будівлю за адресою: вул. Фонвізіна, 18. На місце події приїхали 4 підрозділи ДСНС. Прибулі на місце пожежники відразу викликали підмогу. Пожежа була на другому поверсі у швейному цеху. Горіло обладнання, текстильна сировина і готова продукція площею 250 м кв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися