У Харкові вночі горів швейний цех: Рятувальники відразу викликали підмогу (ФОТО)

Харківський цех гасили 8 пожежних автоцистерн

У Харкові, 6 грудня, на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на виробничо-господарському двоповерховій будівлі, де знаходилося декілька приватних підприємств, в основному - текстильних. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Полум'я охопило будівлю за адресою: вул. Фонвізіна, 18. На місце події приїхали 4 підрозділи ДСНС. Прибулі на місце пожежники відразу викликали підмогу. Пожежа була на другому поверсі у швейному цеху. Горіло обладнання, текстильна сировина і готова продукція площею 250 м. кв.

До ліквідації пожежі залучили 8 пожежних автоцистерн, автомобіль першої допомоги, автодрабина, автомобіль газодимозахисної служби та близько 50 осіб особового складу ДСНС. Працювало 6 ланок газодимозахисників, у вогнище пожежі подано 7 пожежних стволів. Пожежу локалізували о 1:35. Зараз тривають роботи з ліквідації окремих осередків горіння.

Раніше "Коментарі" розповіли про пожежу в Харкові, який перетворив квартиру в попіл і забрав одне життя. Полум'я гасило шість відділень служби порятунку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися