Харківський суд виніс вирок водієві, який зламав дівчині ногу

Власник авто провину не визнав і отримав умовний термін

Київський районний суд Харкова дав термін водієві, який збив 20-річну дівчину. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

У постраждалої був відкритий перелом ноги.

Подія трапилася два роки тому 2 грудня біля ТРЦ "Караван". 22-річний водій автомобіля "ВАЗ" в'їхав в припарковану машину, біля якої перебувала дівчина. Потерпілу з відкритим переломом ноги госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За словами свідків ДТП, перед аварією винуватець "дрифтував" на паркуванні.

Водій весь час заявляв, що не винен. За словами фігуранта, ДТП сталося через стан дорожнього покриття та ожеледиці. Потерпіла зазначила, що її ногу буквально затиснуло між двома машинами та самостійно звільнитися вона не могла.

За порушення правил безпеки дорожнього руху харків'янин отримав три роки позбавлення волі з двома роками умовно. Чоловік також повинен виплатити постраждалій 62 тисячі гривень компенсації моральних та матеріальних збитків. Зараз вирок ще не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на 31 км автодороги "Чугуїв-Мілове" сталося жахливе ДТП з постраждалими. Відзначається, що зіткнення відбулося між двома КАМАЗами, Citroen Berlingo і Peugeot. До лікарні доставили 56-річного водія однієї з фур, 40-річного водія та 41-річну пасажирку Peugeot. Водій Citroen не отримав значних пошкоджень і від госпіталізації відмовився.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися