У Харківській області жінка незаконно підключила газ і загинула (фото)

Стала відома причина ранкової пожежі під Харковом

Пожежа в Харківському районі стався через розгерметизацію гумового шланга з газом. Про це розповіли на сторінці компанії "Харківгаз" в Facebook.

Як уже повідомлялося, жертвою ПП виявилася місцева жителька 1957 року народження. Трагедія сталася сьогодні вранці, 7 грудня, в селищі Загиблій була матір'ю власника будинку.

Газівники встановили, що до цього житло відключали від розподільчої системи. Господар не став звертатися в компанію, а вирішив "розв'язати проблему" своїми руками. Чоловік проклав гумовий шланг і приєднав його до системи. Сьогодні вранці трубка втратила герметичність і стала причиною пожежі. Щоб його загасити, в будинок перекрили подачу палива, але жінку врятувати не вдалося.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в смт Високий, що в Харківському районі, рятувальники виявили тіло жінки під час того, як гасили пожежу. Пожежники розповіли, що 7 грудня о 3:42 в Службу порятунку повідомили про пожежу, що сталася в приватному житловому будинку за адресою: Харківський район, смт Високий, вул. Гагаріна, 5.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися