Неповнолітні харків'янки знялися п'яні на відео: поліція оштрафувала батьків

Поліційні сектора ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції провели профілактичну бесіду з дівчатами

Харківські поліціянти під час моніторингу соціальних мереж знайшли відео, на якому двоє дівчат 13 і 14 років були в нетверезому стані. Про це повідомляє Ювенальна превенція ГУНП в Харківській області.

Поліцаї Шевченківського відділу поліції ще 3 грудня становили на батьків п'яних підлітків протоколи адміністративні порушення.

Інформацію про подію зареєстрували в Інформаційно-телекомунікаційної системи "Інформаційний портал Національної поліції України" (ІТС ІПНП) Шевченківського ОП ГУНП в Харківській області.

Поліційні знайшли дівчат, які показані на відео. Батьки 13-річної та 14-річної школярок були на прийманні у директора навчального закладу.

У школі працівники ювенальної превенції, за результатами проведених заходів, на батьків дітей склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Поліціянти сектора ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції поговорили зі школярками і їх батьками.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, до Кегичівського відділу поліції повідомили про те, що швидка забрала до лікарні 43-річного чоловіка з колото-різаним пораненням живота. Копи встановили, що у чоловіка з його 14-річним сином виник конфлікт в результаті якого юнак схопив ніж і вдарив ним батька в живіт. Наразі стан потерпілого задовільний.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися