Жителі Мерефи страйкують проти видобутку сланцевого газу

У Харківській області протестуючі перекрили дорогу

Сьогодні, 22 лютого, у місті Мерефа Харківської області кілька десятків чоловік на знак протесту проти видобутку сланцевого газу перекрили дорогу. Про це свідчать відео, опубліковані очевидцями в місцевих пабликах.

Протестувальники ходять по пішохідному переходу, не даючи проїхати транспорту. Також учасники акції поклали на проїжджу частину труну з написом "Довкілля". Як видно з ролика, опублікованого в соцмережах, на трасі вже утворилася черга авто — не можуть проїхати кілька вантажівок. На місце акції прибули автомобільної патрульної поліції.

У відділі комунікацій ГУНП у Харківській області інформацію про подію підтвердили, проте детальної інформації наразі надати не можуть.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що споживачі газу в Харківській області в минулому році 675 разів незаконно втручалися в роботу газових лічильників, що на 30% менше, ніж у минулому році. Фахівці відзначають, що найчастіші способи втручань — порушення пломб на лічильнику або їх підміна для доступу до рахункового механізму.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися