У Харкові врятували рибалку, який провалився під лід (фото)

Двоє чоловіків відразу кинулися на допомогу потопаючому

У Харкові сьогодні. 10 грудня о 9:27 ранку рятувальникам повідомили про те, що на Петренківському озері рибалка провалився під лід. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Інцидент трапився на очах у свідків, які й зателефонували рятувальникам.

Двоє чоловіків відразу кинулися на допомогу потопаючому. Коли на місце події приїхало рятувальний підрозділ 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС, на льоду біля ополонки недалеко від берега лежали 2 людини та намагалися утримати рибалки в воді. Дістати його на лід без будь-яких засобів порятунку у них не вийшло.

Один з рятувальників взяв з собою рятувальну мотузку, підібрався по крихкій кризі до ополонки. Він попросив чоловіків обережно відповзати до берега, обв'язав потопаючого мотузкою, а його колеги витягли того з ополонки та далі на берег. Потерпілий отримав сильне переохолодження і його моментально госпіталізували в 4-ї міської лікарні. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 10 грудня, о 9:25 ранку рятувальникам повідомили про пожежу в житловому шестиповерховому будинку в центрі міста. Горів будинок у Київському районі на вулиці Лермонтовській, 3. Полум'я вийшло зупинити та велика частина диму вийшла назовні. Рятувальники вивели людей на свіже повітря. Всього вони евакуювали сім осіб, серед яких була дитина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися