Харківські рятувальники витягли сімох людей з палаючого будинку

Полум'я перетворило харківську квартиру в попіл

У Харкові, 11 грудня, горів 12-поверховий будинок. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ГСЧС України в Харківській області.

Відзначається, що повідомлення про пожежу на пр. Жуковського, 5, рятувальники отримали о 13:44. До місця події прибули 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Горіла трикімнатна квартира. Пожежники врятували власника квартири 1959 року народження. Ще 6 мешканців верхніх поверхів будинку евакуювали. Площа пожежі склала близько 40 кв. м.

О 14:07 пожежу було локалізовано, а о 14:52 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

За останні два дні це другий випадок пожежі в Київському районі. Вранці, 10 грудня, рятувальники евакуювали сім осіб з палаючого будинку на вулиці Лермонтовській, 3. На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежники на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення, яке піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися