Під Харковом згорів автобус з ікрою (відео, фото)

Продукт везли з Росії контрабандою

Бійці Харківського загону на ділянці відділу прикордонної служби "Вовчанськ" виявили згорілий мікроавтобус з контрабандою. Про це повідомляє Держприкордонслужба у себе на сайті.

Машина потрапила в протиконтрабандний рів, що і зупинило порушників. Прикордонники в мікроавтобусі знайшли залишки червоної ікри, поруч лежала тара з-під чорної ікри. Людей в "УАЗі" або поруч з ним не було. Ознаки горіння мікроавтобуса вказували на підпал, щоб приховати сліди протиправної діяльності.

"Варто зауважити, що з української сторони ніяких слідів діяльності контрабандистів не виявлено. Сліди мікроавтобуса чітко свідчили, що він рухався зі сторони Росії. Той факт, того, що УАЗ рухався з їх боку представники прикордонної служби ФСБ РФ визнали", - розповіли прикордонники.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, біля населеного пункту Гур'єв Козачок в Харківській області знайдено 5 ящиків контрабанди. Відзначається, що в них виявилися ветеринарні препарати на загальну суму близько 270 тисяч гривень. Ящики перенесли на територію України невідомі, які під'їхали до кордону на позашляховику в ніч на 28 жовтня. Зловмисники пошкодили інженерну огорожу і за допомогою драбини-трансформера пронесли на українську територію ящики з контрабандою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися