У Харкові через ожеледицю автобуси потрапляють у ДТП (ФОТО)

Через ожеледицю в Харківській області збільшилася кількість ДТП

У Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп.

C9YzVLtStMkDo4DKEPOm1tlVq.jpg

"За попередньою інформацією водій автобуса I-VAN не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на перешкоду - опору освітлення. В результаті ДТП медики госпіталізували в лікарню пасажирку автобуса", - розповіли патрульні.

Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Водії від оформлення ДТП відмовилися.

o07tofTPD5Wq622-EnAL3R_9_.jpg

Відзначається, що в Харківській області за добу сталося 113 дорожньо-транспортні пригоди. За попередні - 81. Загиблих немає.

Раніше "Коментарі" розповіли про ожеледь в Харківській області. Водіям рекомендують дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися