У Харкові на Салтівці знайшли гранату обмотану червоною стрічкою (фото)

РГД-5 ліквідують за межами міста

У Харкові на Салтівці в одному з дворів на вулиці Леся Сердюка виявили бойову гранату обмотану червоною стрічкою. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Харківській області.

У Київський відділ поліції повідомили про те, що біля бордюру по вулиці Леся Сердюка лежить граната 15 грудня об 11:10.

Встановлено, що предмет зі стрічкою є граната РГД-5. Фахівці ліквідують її за межами міста.

На місці події була слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Факт події зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

picture

Слідчі з'ясовують, яким чином боєприпас потрапив на вулицю.


Нагадаємо, рано вранці на найбільшому ринку в Харкові "Барабашово" стався вибух. Інцидент трапився близько 4:40 на території, де розташовані точки авторинку на проспекті Ювілейний.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Слобідському районі Харкова чоловік кинув у квартиру кілька гранат. "Об 11:46 в поліцію надійшло повідомлення від жінки. Заявниця розповіла, що у квартиру, розташовану на проспекті Гагаріна, прийшов її колишній чоловік і загрожує гранатою", - писали в поліції. Очевидці розповіли, що кілька боєприпасів чоловік встиг кинути у вікно квартири, після чого одна з гранат вибухнула у нього в руці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися