Заледеніння в Харкові і області: в поліції розповіли про кількість ДТП

Травмовано майже 10 осіб. Жертв немає

У Харкові та області за минулу добу, зокрема, завдяки масової ожеледиці, сталося 113 дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Харківській області.

В результаті аварій 7 осіб травмовано, загиблих немає.

При погіршенні погодних умов поліція звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і, по можливості, не їздити на далекі відстані. Також слід звернути увагу на стан гуми і її сезонність. Дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

"Також звертаємося з проханням до пішоходів. В умовах недостатньої видимості переходити дорогу необхідно тільки у встановлених для цього місцях. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, відразу телефонуйте "102", - звернулася поліція до громадян.

Нагадаємо, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.




ИГорь

21 грудня 2020, 12:55

Страшная статистика! Тут нужно и внимательными на дороге быть, и не забывать про ОСАГО, https://ukasko.ua/insurance/osago а то может сильно по финансам ударить любая авария

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися