У Харківській міськраді розповіли, скільки висипали солі і піску на землю

Зараз в місті з масовою ожеледицею бореться майже півсотні одиниць техніки

У Харкові на прибудинкові території для боротьби з заледенінням витратили 1740 куб. м піску та 138 тонн солі. Про це розповіли в Департаменті житлового господарства Харківської міської ради.

Сьогодні, 16 грудня, прибудинкові території посипає шість одиниць техніки. Двори упорядковують 1847 дворових робітників. Також 25 двірників КП "Благоустрій" обслуговують приватний сектор.

За даними КП "Шляхрембуд", сьогодні на дороги міста висипали 342 куб. м піщано-сольової суміші та 88 тонн солі, сьогодні вдень працює 43 одиниці техніки.

Нагадаємо, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися