Під Харковом виявили велике виробництво контрафакту (фото)

Правоохоронці вилучили понад 4 тонн спирту

У Харківській області Дергачівська місцева прокуратура веде процесуальне керівництво за фактом незаконного виробництва та реалізації підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей (ч. 3 ст. 204 КК України). Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Слідчі виявили підприємство, яке по податковій звітності не виробляє і не продає гуртом алкоголь.

При цьому, у підприємства є робоча лінія по виробництву алкогольних напоїв під брендами відомих марок. Ні спирт, ні марки акцизного податку для виробництва алкогольної продукції підприємство у 2020 офіційно не отримувало. Продукція, яка там робилася, потім продавалася по різних точках в Харківській області.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили понад 4 тонн спирту, понад 500 пляшок готової алкогольної продукції, а також спеціальне обладнання.

Зараз встановлюються особи, які причетні до скоєння даного кримінального злочину і вирішується питання про повідомлення про підозру. Ведуться слідчі дії.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, слідчі викрили жителя Харкова в організації схеми з незаконного виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованих спиртних напоїв. Під час обшуку правоохоронці вилучили зі складських приміщень понад 8 тисяч пляшок спиртних напоїв і алкоголю, який продавався без акцизних марок, записи чорної бухгалтерії, комп'ютерну техніку та гроші, вторговані від продажу, - близько 275 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися