Під Харковом чоловік загинув в популярному місці відпочинку

Чоловік провалився під лід

У Харківській області 22 лютого на Печенізькому водосховищі потонув чоловік. Про це повідомили у відділі комунікацій ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, нехтування правилами безпечної поведінки на льоду коштувало життя рибалці з села Мартова. Під лід Печенізького водосховища провалився 59-річний чоловік, який ловив рибу. На жаль, вижити любителя зимової риболовлі не вдалося. Його тіло з води витягли рятувальники. Деталі трагічного випадку встановлюють слідчі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 22 лютого, в селі Прудянка Дергачівського району пенсіонер, який захоплюється зимовою риболовлею, провалився під лід. Інформація про подію рятувальників надійшла від місцевих жителів. Відзначається, що односельці намагалися самі врятувати пенсіонера, але лід був дуже тонким. Літній рибалка потонув. Після цього місцеві жителі зателефонували у ДСНС. Водолази прибули на ставок близько 10 години ранку. Незабаром їм вдалося знайти тіло загиблого рибалки і підняти його з дна. Його передали правоохоронцям для проведення слідчих дій.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися