У Харкові на три дні перекриють дві вулиці в центрі

Рух буде стояти з 8:00 ранку до 20:00 вечора

У Харкові перекриють рух в районі станції метро "Наукова" на три дні. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

У відомстві зазначають, що перекривання руху відбудеться в зв'язку з проведенням ремонтно-будівельних робіт.

Рух транспорту по вул. Серповій і вул. Коломенський, від пр. Науки до вул. Бакуліна заборонять з 8:00 до 20:00 21, 23 і 26 грудня.

Об'їзд закритої ділянки організують по вул. Бакуліна і пр. Науки.

Нагадаємо, померлого 17 грудня мера Харкова Геннадія Кернеса ховатимуть 23 грудня. Спочатку його будуть відспівувати, потім в ХНАТОБі пройде церемонія прощання.

При цьому, в Німеччині, 16 грудня почався локдаун, тому можуть бути проблеми з поверненням мера Харкова Геннадія Кернеса додому. Карантинні обмеження триватимуть до 10 січня. У країні заборонили всі масові заходи, закрили всі магазини, крім продовольчих, заборонили навчання в школах, закрили дитячі садки. Дозволяється працювати тільки аптекам, магазинах побутової хімії, автозаправок, банкам і поштовим відділенням. Однак аеропорти працюють, і літаки літають з Берліна кожен день.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в німецькій клініці" Шаріте "після ускладнень від коронавируса пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це повідомили його найближчі родичі та друзі в соціальних мережах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися