Харків'янин вкрав ВАЗ, порушив ПДР та побився з поліцейськими (ФОТО)

У Харкові чоловік на вкраденому автомобілі влаштував погоню з копами

У Харкові 24-річний чоловік відкрив водійські дверцята чужого автомобіля "ВАЗ 21011" з допомогою викрутки та складного ножа, після чого завів його і поїхав кататися. Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Про зникнення автомобіля правоохоронцям повідомили 17 грудня о 01:20. Відзначається, що власник залишив автомобіль біля будинку по вулиці Ювілейній, а через кілька годин виявив, що його немає на місці.

Патрульна поліція за годину знайшла крадений автомобіль. Водій порушував правила дорожнього руху і не реагував на вимогу правоохоронців зупинитися. Намагаючись втекти від переслідування, в селищі Кутузовка зловмисник не впорався з керуванням і зіткнувся з огорожею. Чоловік продовжив чинити супротив поліціянтам, хапав за формений одяг патрульного, намагався втекти, а потім з кишені дістав викрутку і хотів вдарити їй правоохоронця. Однак силовики здолали його і затримали.

Зловмиснику повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 та 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився. Жінок з травмами голови відвезли в лікарню невідкладної медичної допомоги. Стан їх здоров'я задовільний.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися