У Харкові чоловік пограбував поліцейського, здав його телефон у ломбард, а жетон спалив. Фото

У Харкові вночі пограбували патрульного поліцейського

У Харкові чоловік напав на поліцейського і пограбував його. Злочинця затримали. Про це повідомили у Відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Інцидент стався вночі. Поліцейський, який став жертвою нападу, працює в секторі патрульних в аеропорту "Харків". Вночі він повертався додому, на нього напав чоловік, ударив по голові і повалив на землю. Після цього грабіжник забрав барсетку правоохоронця і телефон.

Однак грабіжника вирахували. Ним виявився 24-річний харків'янин. Його затримали, а в його будинку провели обшук. Виявилося, що телефон поліцейського він здав у ломбард, а документи, поліцейський жетон і банківські картки спалив у лісосмузі. Чоловікові готують повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 186 КК України - "грабіж". У разі, якщо вина харків'янина буде доведена, йому загрожує до 6 років в'язниці.

picture

picture

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", під Харковом правоохоронці затримали неповнолітніх хлопців, підозрюваних у нападі на жінку. Пригода сталася увечері 20 січня у Мерефі. На вулиці на жінку напали двоє розбійників. Вони били її і хотіли вирвати з рук сумку. Жінка намагалася відбитися від хлопців і почала кликати на допомогу. Розбійники злякалися і втекли.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися