У Харкові викрили Нацгвардійця, який постачав городянам психотропи і нейростимулятори (фото)

Чоловікові загрожує до 12 років в'язниці

У Харкові, а також на території однієї з військових частин Національної гвардії України офіцер продавав нейростимулятори та психотропи у вигляді канабісу, PVP, амфетаміну та метамфетаміну. Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій і оборонній сфері Центрального регіону.

Розслідування встановило, що капітан Нацгвардії організував продаж зазначених речовин на території військової частини Національної гвардії України так і серед жителів міста Харкова. Виробництвом та продажем наркотиків займалися його колишні колеги - військові.

Фігуранта затримали після збуту психотропної речовини при оперативному супроводу Головного оперативного управління Державного бюро розслідувань спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в місті Києві.

Під час затримання у Нацгвардійця знайшли при собі, схоже на амфетамін і речовину, схожу на PVP. Ведуться слідчі дії, а саме обшуки за місцями проживання фігурантів та місцем виробництва даних психотропних речовин.

Довідка "Коментарів": санкція ч. 3 ст. 307 КК України, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області 71-річна жінка намагалася пронести наркотики через пропускний пункт з Росією. Відзначається, що жінку затримали прикордонники спільно з представниками митниці в пункті пропуску "Гоптівка". Натренований на пошуки наркотиків службовий собака відчула наркотики у бабусі за пазухою, яка намагалася відвернути собаку сумкою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися