У Харкові в одного з пасажирів метро знайшли партію героїну (фото, відео)

Чоловікові загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією

У Харкові на станції метро "Південний вокзал" поліцаї разом з інспектором-кінологом затримали чоловіка, на якого звернула увагу службова собака. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

При особистому огляді у 56-річного громадянина поліціянти знайшли 25 пакунків з порошкоподібною речовиною світло-коричневого кольору.

Заступник начальника слідчого відділу поліції в метрополітені ГУНП в Харківській області Ксенія Тимченко розповіла, що в пакунках знаходився героїн - один з найважчих наркотиків. При огляді особистих речей пасажира метро поліційні знайшли поліетиленовий пакет з таким же наркотиком, а також дві пластикові пляшки з речовиною рослинного походження вагою близько 150 грамів.

Поліцаї вилучили речові докази та відправили на експертизу. Експерти дали висновок, згідно з яким в пакунках знаходився героїн вагою близько 12 грамів.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Московському районі Харкова поліціянти знайшли у місцевої жительки наркотиків на суму понад 100 тисяч гривень. Слідчі Московського відділу поліції разом з оперативниками, під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 4, влаштували санкціонований обшук за місцем проживання зловмисниці. У будинку жінки поліційні знайшли фасовані пакети з наркотичними речовинами "сіль" і амфетамін, загальною вагою близько 200 грамів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися