Екс-поліцейського, підозрюваного у тортурах пасажирів метро, відпустили додому

Фігурант повинен з'являтися в Ленінському суді на першу вимогу

Колишнього співробітника поліції, якого звинувачують у побитті пасажирів метро, звільнили з-під варти. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє адвокат Дмитро Циплінський.

"Прекрасний день, ми його дуже чекали. Наш клієнт чекав його 17 місяців. Сьогодні люблячий син відправився додому до своєї матері, а люблячий батько зможе вперше побачити, взяти на руки і поцілувати свого однорічного синочка", - написав юрист.

Згідно з опублікованим документом, колегія суддів ухвалила рішення замінити утримання під вартою цілодобовим домашнім арештом. Крім того, фігурант повинен з'являтися в Ленінському суді на першу вимогу.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року силовики затримали шістьох поліцейських за підозрою в нападах на пасажирів підземки та отриманні хабарів. За даними слідства, правоохоронці систематично зупиняли на станції людей і заводили їх у службову кімнату. Там правоохоронці погрожували своїм жертвам і застосовували до них силу, після чого вимагали гроші. Пізніше прокуратура опублікувала відео, де зловмисники побили чоловіка ногами і стільцем.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині засудили чоловіка за розпалювання ненависті до мусульман.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися