Харків'яни не змогли передати продукти евакуйованим з Китаю українцям

20 волонтерів з Харкова вирушили в Нові Санжари колоною з 6 автомобілів

Харківські активісти не змогли передати продукти харчування українцям, які були евакуйовані з Китаю і зараз знаходяться на карантині в санаторії в Полтавській області – з 22 лютого їм заборонено передавати їжу. Про це передає "Об'єктив".

Зазначається, що 23 лютого о 10:00 від будівлі Держпрому автомобільна колона волонтерів вирушила в сусідній регіон. Мета акції – підтримати співвітчизників і передати їм смаколики.

Однак з 6 автомобілів в карантинну зону, яка цілодобово охороняється поліцією і "Червоним хрестом", був допущений лише один, в якому перебувало 5 осіб (всього активістів було 20). Самі евакуйовані продовжують перебувати в повній ізоляції, тому поспілкуватися з ними не вийшло.

Посилки волонтерів були передані працівникам "Червоного хреста". Оскільки передавати їжу вже не можна, її переправлять іншим нужденним. Інші подарунки, які не відносяться до продуктів харчування, будуть передані тим, хто перебуваэ у санаторії.

Крім цього, активісти прикрасили в жовто-блакитні кольори автомобільний міст через річку Ворскла. Увечері 23 лютого колона рушила назад до Харкова.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині засудили чоловіка за розпалювання ненависті до мусульман.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися