Прокуратура Харківської області відправила в суд справу про висвітлення проспекту Гагаріна

Чиновники намагалися вкрасти майже мільйон гривень

Прокуратура Харківської області відправила в суд обвинувальний висновок у відношенні трьох осіб, серед яких заступник директора департаменту житлового господарства Харківської міськради. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Встановлено, що у 2019 році 40-річний харків'янин, чиновник і директор ТОВ винайшли схему з присвоєння грошей, витрачених на освітлення багатоквартирних житлових будинків на проспекті Гагаріна. Освітлювальне обладнання купили за нижчою ціною, ніж було вказано в кошторисі, затвердженої чиновником. Збиток оцінили в 800 тис. Грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові суд прийняв рішення не утримувати під вартою директора Департаменту житлового господарства Харківської міськради, депутата міськради Романа Нехорошкова і відпустив його на поруки кількох депутатів міськради. Про це йдеться в постанові Жовтневого районного суду м. Харкова від 7 грудня. У 2018 році директор дніпровських ТОВ "Ніккос-Проект" і ТОВ "4 Практик-Профі", керуючись корисливим мотивом з метою заволодіння коштами бюджету Харкова, добровільно став членом організованої групи, яку створив директор Департаменту житлового господарства Харківської міської ради, Роман Нехорошков. Йдеться про зловживання під час виконання робіт по підсвічування багатоповерхівок на центральних вулицях і проспектах міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися