Під Харковом розмінували протипіхотну міну

Від детонатора постраждав чоловік. його госпіталізували

У Куп'янський районний відділ ГУ ДСНС України в Харківській повідомили про те, що в селі Ківшарівка, в гаражному кооперативі "Жигулі" знайшли вибухонебезпечний предмет. Про це повідомляє ГУ ДСНС у себе на сайті.

На місці події негайно прибули рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини Куп'янська. Стало відомо, що під час зварювальних робіт протипіхотна міна ОЗМ-152 пошкодила чоловіки 1982 р.н., а саме спрацював детонатор натяжної дії і відскочив даному громадянинові в ногу. Його негайно відправили в Куп'янського районну лікарню.

Зараз міну вилучили піротехніки з місця виявлення та знешкодили на спеціальному підривному майданчику.

"Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області в черговий раз звертається до громадян з проханням: в разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і відразу ж дзвонити телефоном 101 або 102", - нагадали в ДСНС.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в лісосмузі Основ'янського району Харкова рятувальники виявили 238 боєприпасів часів Другої світової війни. Рятувальники розповіли, що 22 грудня піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України обстежила території для виявлення, вилучення і знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Роботи з розмінування велися в Жихорському лісі Основ'янського району міста Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися