У Харкові більше 70 будинків на цілий день залишаться без опалення

Тепло відключать у двох районах міста

У Харкові Київський і Слобідський райони залишаться без теплопостачання на цілий день 28 грудня. Про це повідомляє КП "Харківські теплові мережі".

Пресслужба відомства пише, що відключення пов'язані з ремонтом ділянок тепломагістралей.

У Київському районі по вул. Матюшенко, 3 з 08:00 до 24:00 28.12.20 на ремонт ставлять ділянку тепломагістралі ТМ-29 з відключенням опалення на 15 житлових будинках, 2 лікувальних установах, 2 школах і гарячу воду на 15 житлових будинків, 1 лікувальну установу, обмежених: вул. Челюскінців, вул. Шевченко, вул. Матюшенко, вул. Зубенко, вул. Валентинівська.

Відключення торкнулися і Слобідського району. Там будуть усувати дефекти по вул. Манюшко, 1. З 08:00 до 20:00 28.11.20 ремонтуватимуть ділянку тепломагістралі ТМ-63 і відключать опалення в 57 житлових будинках, 1 лікувальній установі, 2 школах, 2 дитячих садах і гарячу воду на 30 житлових будинків, 1 лікувальна установа, 2 школи, 2 дитячих застави, обмежених пр. Г. Сталінграду, пр. Гагаріна, вул. Манюшко, вул. Киргизька.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові будуть дорожчати опалення і гаряча вода. Таке рішення 30 листопада прийняла Національна комісія, яка регулює сфери енергетики та комунальних послуг. Інформацію про нові тарифи оприлюднили на сайті тепломереж. У публікації йдеться, що нові тарифи вводяться в дію з 1 грудня. Але в ХТС кажуть, що поки що працюють старі тарифи. Річ у тому, що, відповідно до закону "Про житлово-комунальні послуги", абонентам надають послуги на підставі договорів з тепломережами. Поки нові договори ніхто не укладав.




Вольдемар

25 грудня 2020, 16:46

Установка твердотопливного котла - оптимальный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления http://tepllo.pp.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися