У Харкові через погоду загострилася ситуація з парковками і в'їздами у двори

Після сильного снігопаду очікують дощ та замерзання на дорогах

Міська влада Харкова попросили жителів без потреби не користуватися авто на вулицях міста 25 грудня. З таким проханням до городян виступив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, пише пресслужба мерії.

Також харків'ян просять не паркувати машини на узбіччях під час ожеледиці. Терехов зазначає, що найближчими днями будуть складні погодні умови.

"З 2-ї години ночі, попереджають синоптики, повинен початися сильний снігопад, вранці очікується ожеледь, а до вечора п'ятниці - дощ і намерзання льоду на дорогах. Наші комунальники готові прибирати сніг і посипати траси сіллю. Переконливе прохання - постаратися без крайньої потреби завтра не виїжджати на вулиці Харкова і не паркувати машини на узбіччях доріг. Також не загороджувати в'їзди у двори - так нашим службам буде легше ліквідувати наслідки негоди", - заявив Ігор Терехов.

Нагадаємо, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися