Під Харковом молода дівчина загинула в жахливому ДТП (ФОТО)

В смертельному ДТП 56-річний водій отримав травми, а 20-річна дівчина загинула

На трасі "Харків-Дніпро", 26 грудня, о 12:35 сталося смертельне ДТП. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС.

Аварія трапилася з вантажним "Mercedes-Benz 814" та легковиком "Renault Logan". У правоохоронних органах зазначили, що 56-річний водій легковика в'їхав в задню частину вантажівки за яким сидів 48-річний водій. В результаті ДТП в легковому автомобілі загинула 20-річна пасажирка, водій отримав травми. Водій вантажівки не постраждав.

На місці події працювали 2 підрозділи ДСНС, в тому числі і спеціальна аварійно-рятувальна машина (САРМ). Рятувальники за допомогою спеціального інструменту розрізали кузов спотвореного легковика і діставали тіло загиблої дівчини.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Нагадаємо, через ожеледицю в Харкові збільшилася кількість ДТП. При погіршенні погодних умов поліція звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і, по можливості, не їздити на далекі відстані. Також слід звернути увагу на стан гуми і її сезонність. Дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися