На Харківщині чоловіка вивів з себе шум на вулиці: Взяв ніж і пішов усувати шум

У Харківській області чоловіки уклали перемир'я

В смт Шевченкове Харківської області чоловікові не давали нормально спати, через що він взяв розкладний ніж і вирішив втихомирити свого знайомого. Про це повідомили в Єдиному реєстрі судових рішень.

Відзначається, що роздратований чоловік підійшов до свого знайомого, який сидів на лавочці біля другого під'їзду №10. Фігурант, тримаючи ніж в лівій руці та двічі вдарив у праву половину грудної клітини та один раз у задню частину правого передпліччя. Після чого зник з місця події. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. У справі зазначено, що у чоловіків уже були деякі конфлікти та претензії один до одного.

22 грудня 2020 року в підготовчому судовому засіданні надано угоду про примирення обвинуваченого з потерпілим. Річ у тому, що в суді чоловіки просили затвердити угоду про примирення. Обвинувачений визнав свою провину та отримав покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Раніше "Коментарі" розповіли про чоловіка, який вбив власну тещу заради квартири. Вночі він зайшов до жінки в кімнату, яка лежала в ліжку, взяв її за ноги, кинув на підлогу і потягнув в зал, де почав душити її та бити по обличчю.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися