У Харківському районі під час пожежі загинули люди (фото)

Горів будинок на Космічній

У Харківському районі сьогодні вночі, 29 грудня, загорівся приватний будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Дзвінок з повідомленням про пожежу надійшов рятувальникам в 00:46. Горіло приватне домоволодіння за адресою Харківська область, Валківський район, с. Березівка, вул. Космічна 6а.

На місце виклику прибули два чергових відділення ДСНС. Рятувальники встановили, що загорілися домашні речі на площі 10 кв.м. Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли тіла чоловіка 1988 року народження та жінки 1998 року народження.

О 01:30 рятувальники локалізували пожежу, а о 02: 45- повністю ліквідували.

Остаточна причина пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фотографії з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 18 грудня, на номер" 101 "повідомили про пожежу о 3:58 ранку. Загорівся металевий торговий павільйон за адресою Зміїв, пров. Залізничний, 115. На місце виклику прибуло оперативний підрозділ 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. По прибуттю рятувальники встановили, що вогонь охопив магазин з продажу сантехніки на площі 50 кв.м. Поруч з обох сторін стояли ще два подібних павільйону, яким загрожувало загоряння. На гасіння пожежі та захист сусідніх магазинів пожежники подали два пожежних стовбури.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися