У Харкові "мінували" два сервісних центри МВС (фото)

Сапери нічого не знайшли, тепер поліція шукає "підривника"

У Харкові "жартівник" телефонним дзвінком замінував два сервісних центри МВС на вулиці Шевченка. Про це повідомляє ГУ НП в Харківській області.

У поліції розповіли, що дзвінок про "замінування" їх адміністративних будівель надійшов сьогодні, 29 грудня, о 10:00.

За адресами вулиця Шевченка 26 і 62 виїхали слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління і кінологи. У першому будинку правоохоронці обшукали 600 кв. метрів будівлі та 200 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 130 осіб. У другому - 200 кв. метрів будівлі та 75 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 30 осіб.

При огляді нічого вибухонебезпечного спецпідрозділу не знайшли. Тепер поліціянти шукають "мінера". Відділ комунікації опублікував фото з місця події.

Інформацію зареєстрували в Київському відділі поліції. Особу, причетну до неправдивого повідомлення встановлюється.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харківські слідчі оголосили про підозру псевдомінеру, який подзвонив в поліції з повідомленням про те, що водному з міських ТРЦ закладена бомба. За такі дії 52-річний харків'янин може сісти на шість років у в'язницю. У поліції нагадали, що 29 липня невідомий звернувся на лінію "102" з повідомленням про загрозу вибуху в торгово-розважальному комплексі "Україна" на проспекті Тракторобудівників Московського району міста. Роботу закладу тимчасово зупинили, відвідувачів і персонал - евакуювали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися