Під Харковом рятувальники загасили дачний будинок, що палав (фото)

Постраждалих немає

Під Харковом у Вовчанському районі горів дачний будинок. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Сьогодні вночі, о 1:12 на номер "101" повідомили про загоряння на дачі, яка знаходиться за адресою Харківська область, Вовчанський район, село Хотомля, вулиця Польова, 15.

На місце події виїхали два оперативних відділення ДСНС.

На момент прибуття пожежників на другому поверсі дачного будинку горіли облицювання стелі на площі близько 100 кв.м та підлогу на площі 3 кв.м.

Завдяки вмілим діям рятувальників вже о 1:56 пожежу вийшло локалізувати, а о 03:50 - повністю ліквідувати та врятувати будинок від повного знищення вогнем.

Причина виникнення пожежі з'ясовується. Пожежники опублікували фото з місця подій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківському районі сьогодні вночі, 29 грудня, загорівся приватний будинок. Дзвінок з повідомленням про пожежу надійшов рятувальникам в 00:46. Горіло приватне домоволодіння за адресою Харківська область, Валківський район, с. Березівка, вул. Космічна 6а. На місце виклику прибули два чергових відділення ДСНС. Рятувальники встановили, що загорілися домашні речі на площі 10 кв.м. Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли тіла чоловіка 1988 року народження та жінки 1998 року народження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися