У Харкові дали термін чоловікові за розбещення дитини

Чоловікові дали 6 років в'язниці

Шевченківський районний суд Харківської області оголосив вирок у справі про розбещення чоловіком малолітнього хлопчика. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

У справі сказано, що спочатку обвинувачений визнав провину, а потім відмовився від показань і звинувачував слідчого з прокурором у фальсифікації.

Слідство встановило, що 15 вересня 2018 року чоловік покликав дитину в гості відсвяткувати свій день народження. Мати хлопчика знала його і нічого не підозрювала. Увечері зловмисник розділ дитини під приводом необхідності випрати його речі. Потім господар будинку роздягнувся сам і приставав до потерпілого.

Чоловік, який був співробітником локомотивного депо, хоч і відмовлявся від показань, однак при цьому був готовий виплатити компенсацію батькам хлопчика в розмірі 150 тисяч гривень та називав це "платою за страждання". Мати дитини розповіла, що знайома з чоловіком 7 років і раніше вони разом їздили відпочивати на море. Жінка довіряла знайомому і не могла уявити, що він зробить синові щось погане. Про те, що трапилося вона дізналася через пів року, коли хлопчика разом з другом застали за непристойними діями. Провину фігуранта підтвердив і сам потерпілий.

За розбещення малолітньої чоловікові дали 6 років в'язниці. Він також повинен виплатити матері дитини 150 тисяч гривень. Поки рішення не набуло чинності і може бути оскаржене в апеляції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 18 листопада в поліцію звернулася 33-річна жінка і повідомила, що в будинку по вулиці Академіка Павлова чоловік зґвалтував її 15-річну дочку. Дівчина розповіла, що ввечері, 17 листопада сусід погрозами затягнув її у свій будинок, після чого зв'язав її та зґвалтував.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися