У Харківській області умілець врізався в газову мережу за допомогою іржавої труби і шланга (фото)

Газовий лічильник, який служба 104 зняла з приватного будинку, відіслали на експертизу

У Дергачах Харківської області чоловік зібрав газопровід з простої іржавої труби та шланга і нелегально під'єднався до газових мереж. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на пресслужбу АТ "Харківгаз".

Працівники газової служби було знайдено 29 грудня незаконну врізку в газові мережі. Несанкціоноване під'єднання вони знайшли в одному з приватних будинків в провулку Сєдова.

"За допомогою іржавої труби та приєднаного до неї гумового шланга власник домоволодіння повз газового лічильника опалював сарай і під'єднав новий котел в будинку", - сказано в повідомленні.

Приватний будинок відрізали від газу. Газовий лічильник відіслали на експертизу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківському районі сталася пожежа через розгерметизацію гумового шланга з газом. жертвою ПП виявилася місцева жителька 1957 року народження. Трагедія сталася сьогодні вранці 7 грудня в селищі Високий. Загибла в вогні була матір'ю власника будинку. Газівники встановили, що до цього житло відключали від розподільчої системи. Господар не став звертатися в компанію, а вирішив "розв'язати проблему" своїми руками.



Андрей

1 січня 2021, 09:52

Молодец ни как не нажрутся твари

Дмитро

31 грудня 2020, 13:57

Молодец мужик, а этим подонкам, которые грабят людей такими " эвропейскими" ценами, по сути за свой родной газ - не убудет

Николай

31 грудня 2020, 08:35

А вы мудаки думаете он один, нас МНОЖЕСТВО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися