Під час сесії Харківської міськради звільнили главу одного з районів

В.о. голови райадміністрації стала заступник голови з соціальних і гуманітарних питань

Під час сесії Харківської міськради 30 грудня його секретар Ігор Терехов поставив свій підпис під розпорядженням про звільнення глави адміністрації Холодногірського району Віталія Кошеленко. Про це він оголосив прямо на засіданні, пишуть ЗМІ.

Виконувати обов'язки глави адміністрації Холодногірського району буде Інна Уварова. Зараз чиновниця працює заступником глави з соціальних і гуманітарних питань.

Нагадаємо, в ХОДА з'явився новий директор Департаменту капітального будівництва Євгенія Іванська. Контракт з нею уклали на час карантину. На початку цього року Іванську відсторонили від займаної посади директора регіонального департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, НАБУ на хабарі затримало директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Андрія Винниченка. Губернатор Харківської області Олексій Кучер призначив Винниченко на посаду ще 10 днів тому. У ХОДА цю інформацію ретельно приховували. До роботи в обладміністрації Винниченко працював в Харківобленерго, де під час затримання так само як і в ХОДА пройшли обшуки.

Слідчі НАБУ почали слідчі дії за фактом корупційного злочину з боку чиновника Харківської облдержадміністрації. Інформацію про затримання нового начальника Департаменту капітального будівництва Андрія Винниченка підтвердили в пресслужбі ХОДА.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися