У Харківській області чиновник вкрав 600 тисяч на ремонті музичної школи

Чиновнику, який вкрав державні кошти, загрожує до восьми років в'язниці

На Харківщині колишньому посадовцю Золочівської адміністрації повідомили про підозру в розтраті понад 600 тисяч гривень. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За словами керівника місцевої прокуратури Станіслава Пієв, досудовим розслідуванням встановлено, що восени 2018 року, між золочівською райдержадміністрацією та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір підряду щодо здійснення реконструкції Золочівської музичної школи. Директор ТОВ, знаючи, що обсяг виконаної роботи не відповідає умовам укладених договорів, склав і видав неправдиві офіційні документи. В актах приймання він завищив обсяги виконаних робіт.

Своєю чергою, чиновник РДА підписав вказаний документ, через що на рахунок ТОВ перерахували бюджетні кошти. Сума збитків, завданих державі, становить понад 600 тис. Грн. Тепер чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі" розповіли про чиновника лісгоспу, який вкрав у держави майже два мільйони гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися