У Харкові закладнику дали 8 років в'язниці (фото)

Чоловік отримав термін з конфіскацією

За підтримки публічного обвинувачення прокурорами Харківської місцевої прокуратури № 2 Київський районний суд. Харкова засудив чоловіка до 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна за незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков зазначив, що місцевий житель Харкова, починаючи з квітня 2020 року, неодноразово здобував особливо небезпечні психотропні речовини, зберігав їх за місцем проживання і продавав. Він ховав згортки з особливо небезпечною психотропною речовиною по Харкову. Незаконний "бізнес" викрили працівники правоохоронних органів.

Вирок суду не набув чинності, оскільки є час на його апеляційне оскарження.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, харківські поліційні зловили закладника на Салтівці. У 33-річного чоловіка вилучили 20 грамів синтетичного наркотику. Вартість всього товару на "чорному ринку" становить 20 тисяч гривень. Зловмисник розповів, що працює в інтернет-магазині. Він назвав поліцаям ще 25 своїх "схованок", де він вже зробив закладки, все їх знайшли. Вдома у чоловіка також вилучили ще 15 пакетиків з "солями".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися