У Харкові п'яна росіянка напала з ножем на товариша по чарці (ФОТО)

Чоловіка доставили в харківську лікарню з ножовим пораненням

У Харкові, 30 грудня, 52-річна громадянка РФ з ножем кинулася на свого товариша по чарці. Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Відзначається, що о 18:14 в Новобаварський відділ поліції надійшло повідомлення від бригади швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Академіка Богомольця знаходиться чоловік з ножовим пораненням.

На місце події приїхали правоохоронці, які встановили, що під час спільного вживання алкоголю між 52-річною жінкою та її 57-річним співмешканцем виникла сварка. В результаті жінка ножем ударила чоловіка в груди. Постраждалого доставили в реанімаційне відділення харківської лікарні.

Жінці повідомили про підозру і затримали. Слідчим Новобаварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, на Харківщині невідомі увірвалися в чужий будинок, побили господаря і змусили його дружину винести їм гроші. Жінка віддала 240 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися