На Харківщині Новий рік зустрів рятувальників цілою купою пожеж (ФОТО)

У Харківській області Новий рік подарував рятувальникам шість пожеж

У Харківській області за ніч з 31 грудня на 1 січня сталося шість пожеж в п'яти різних районах. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС.

У Коломацькому районі о 23:23 пожежники отримали повідомлення про займання в житловому будинку по вул. Грушевського 142 в смт Коломак Харківської області. На місце події виїжджали два відділення на автоцистернах в складі 8 рятувальників, які встановили, що горить дах будинку загальною площею 50 кв. м. О 00:10 пожежу локалізували, а о 02:00 ліквідували.

У Куп'янському районі по вул. Перемоги 67, с. Кругляківка теж горів дах будинку. Площа пожежі склала 70 кв. м. Існувала загроза розповсюдження вогню на весь будинок. Завдяки оперативним діям рятувальників о 01:02 вдалося локалізувати пожежу, а о 03:40 повністю ліквідувати.

У Дергачівському районі на вул. Руднєва 43, в с. Слатине була невелика пожежа в лазні, яка охопила 5 кв.м території. Вогонь викликала несправність пічного опалення. О 02:59 рятувальники локалізували пожежу, запобігши загрозу перекидання вогню на будинок, а в 03: 14 повністю його ліквідували.

У Московському районі близько житлової багатоповерхівки за адресою: вул. Дідро 30, горів моторний відсік вантажного мікроавтобуса "Fiat Ducato". О 4:21 пожежу локалізували, а о 5:19 його повністю ліквідували.

У Нововодолазькому районі було відразу дві пожежі: горів будинок і автомобіль. Будинок загорівся за адресою вул. Лермонтова 74-А, смт Нова Водолага Пожежники встановили, що горів дах господарської споруди загальною площею 70 кв. м. О 4:35 рятувальники локалізували загоряння та о 08:00 повністю його ліквідували.

Автомобіль горів на узбіччі проїжджої частини за адресою: вул. Пушкіна 16, смт Нова Водолага. Рятувальники встановили, що машину хтось підпалив. Пожежники вже о 07:48 локалізували вогонь (повідомлення вони отримали о 07:44), а в 07: 53 пожежа повністю його приборкали.

Раніше "Коментарі" розповіли про банду, яка увірвалася в чужий будинок, побила господаря і змусила дружину винести їм 240 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися