У Харкові школярі влаштували масову бійку

Пригода сталася 23 лютого в районі ХТЗ

У Харкові на бульварі Івана Каркача, 97 натовп підлітків влаштувала масову бійку на спортивному майданчику. Про це свідчить відеоролик, який очевидці опублікували в одному з Telegram-каналів. На записі видно, як молоді люди, розділившись на дві групи, зчепилися в бійці, ще близько десятка підлітків знаходилися осторонь, знімаючи те, що відбувається на телефони.

У відділі комунікацій Нацполіції в Харківській області розповіли, що повідомлення про інцидент надійшло 23 лютого близько 17.00 від очевидця. На місце події виїжджав наряд патрульних, проте ніяких слідів бійки виявлено не було. Чоловік, який повідомив про подію, від написання заяви відмовився.


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в харківському громадському транспорті жорстоко побилися двоє чоловіків. У соцмережах з'явилася інформація про те, що один з учасників бійки помер.

Читайте також: Колишнього співробітника поліції, якого звинувачують у побитті пасажирів метро, звільнили з-під варти. Згідно з опублікованим документом, колегія суддів ухвалила рішення замінити утримання під вартою цілодобовим домашнім арештом.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися