Смертельна ДТП на Харківщині: водій Subaru отримала умовний термін

У результаті інциденту одна пасажирка загинула, інша отримала травми

Чугуївський міський суд Харківської області виніс вирок винуватиці ДТП, в якому загинула жінка. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, аварія сталася 30 червня 2019 року на трасі Київ - Харків - Должанський. Водій Subaru Legacy Outback втратила керування, в результаті чого машина вилетіла в кювет і перекинулася. Одна з пасажирок, що знаходилися в салоні, загинула на місці, а друга отримала травми лонної і сідничної кісток.

У ході розгляду харків'янка, яка перебувала в момент аварії за кермом, визнала свою провину. За словами жінки, причиною ДТП, в якому загинула її мати, стала лисиця, яка перебігала дорогу і яскраве світло сонця. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, суд засудив водія до трьох років позбавлення волі з дворічною забороною керувати транспортними засобами. Втім, тюремне ув'язнення їй замінили на два роки випробувального терміну. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Київський районний суд Харкова виніс вирок водієві трамвая, який переїхав чоловіка, що лежав на рейках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися