Харківські рятувальники розповіли про пожежі та події на новорічні вихідні

За період свят загинуло 6 осіб

У Харкові та області за вихідні дні та Новорічні свята з 31 грудня 2020 по 4 січня 2021 рятувальники 100 разів виїжджали на ліквідацію пожеж та надзвичайних подій. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 43 виїзду на ліквідацію пожеж та загорянь, 21 виїзд для допомоги населенню і водіям транспортних засобів, 36 - інші виїзди.

Під час ліквідації пожеж знайшли тіла 2 загиблих осіб, ще 3 людини померли при надзвичайних ситуаціях, а також 1 людина на водних об'єктах. Завдяки оперативним діям рятувальників двох людей на пожежах вийшло врятувати.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, у Дворічанському районі Харківської області на сміттєзвалищі лісники виявили осередки підпалу через які стався недавній велика пожежа і згоріло село. Станом на 8 вересня у Дворічанському районі продовжують гасити пожежу близько 10 одиниць пожежної техніки. Про це Суспільному розповів заступник начальника Держслужби з надзвичайних ситуацій в Харківській області Анатолій Торяник.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися