На Харківщині шукають зниклого в водоймі рибалки: роботи тривають

Всього на льоду водойми перебувало п'ять осіб, четверо з яких вийшли на берег

У четвер, 7 січня, о 23:30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на Печенізькому водосховищі поблизу селища Мартове Харківської області пропав чоловік, повідомили Depo.Харьков в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Заявник повідомив, що рибалок було п'ятеро, четверо з яких вийшли на берег. Останнього не змогли відшукати через те, що було темно і в деяких місцях лід був дуже тонким. Рятувальники і поліцейські зараз проводять пошуки зниклого чоловіка.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", під Харковом рятувальники дістали водія з понівеченого авто. Рятувальники розповіли, що 31 грудня в 3:41 на номер 101 повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на 576-му кілометрі траси "Київ-Харків-Довжанський" біля с. Бригадирівка Балаклійського району Харківської області.

В аварію потрапили два автомобілі: вантажний DAF і легковий Volkswagen Golf. В результаті ДТП в покручених легковому автомобілі затиснуло водія автомобіля, чоловіка 1982 р.н. Водій вантажівки не постраждав. Аварійно-рятувальні роботи провело відділення рятувальників на спеціальній аварійно-рятувальної машині (САРМ) з Ізюма.

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту розрізали кузов знівеченої легковика, вийняли потерпілого і віддали на піклування медиків. Далі його госпіталізували в Балаклійської районної лікарні. Рятувальники опублікували фото з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися