Харківський патрульний погорів на крадіжці кабелю: як спіймали злочинця

Поліцейські спіймали колегу, в багажнику якого виявили кабельні дроти

8 січня на вулиці Клочківській працівники ГБР і Нацполіції зупинили "ВMW 316" з держномерами "ах +1058 ОХ". За кермом авто знаходився інспектор УПП в Харківській області старший лейтенант поліції, який перебував поза службою. Патрульного затримали за постановою суду. Про це повідомляє "Police Control Ukrainе".

Стало відомо, що інспектора УПП в Харківській області і поліцейського батальйону конвойної служби ГУНП в Харківській області підозрюють у крадіжці магістральних кабелів "Укртелекому" і "Держспецзв'язку" на території міста.

ДБР ще в серпні 2020 року відкрило справу за ч. 4 ст. 185 КК (крадіжка вчинена у великих розмірах). В матеріалах справи зазначається, що поліцейські скоювали крадіжки з трьома громадянами протягом 2020 року.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківський поліцейський обікрав авто на штрафмайданчику. Встановлено, що 18 квітня цього року поліцейський заступив на чергування з охорони майданчика. Скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, поліцейський за допомогою заздалегідь припасених інструментів демонтував фари з позашляховика преміум-класу, чим завдав власнику машини збиток на суму близько 12 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися