Африканський студент з харківського меду п'яний мчав по місту з підробленими правами (ФОТО)

У Харкові громадянин Зімбабве купив собі права за 50 доларів

У Харкові студент медичного інституту і за сумісництвом громадянин Зімбабве на перехресті Пушкінська та Весніна промчав на червоний сигнал світлофора. Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Відзначається, що хлопець був з другом на BMW X6. Правоохоронці зупинили його в кінці спуску. Виявилося, що студент був п'яним. Під час перевірки документів він надав поліції підроблене посвідчення водія, яке у нього вилучили. Холодець пояснив, що купив документи в Харкові за 50 доларів. Винуватця затримали, а його друг залишився охороняти BMW.

Раніше "Коментарі" розповіли про патрульного, якого спіймали власні колеги на крадіжці кабелю. На Клочківській, працівники ДБР та Нацполіції зупинили "ВМW 316" з госномерами "Ах 1058 ОХ". За кермом авто знаходився інспектор УПА в Харківській області старший лейтенант поліції, який перебував поза службою. Патрульного затримали за постановою суду.




Алексей

9 січня 2021, 12:07

Остался вопрос, кто ему дал bmw x6? Скорей всего, родители друга даже не знали о том , что на их авто ездит студент, нужно было установить gps маячок, что бы всегда знать где ездит машина (я для себя покупал на этом сайте wust.in.ua/gps-mayachok/)

Васья

9 січня 2021, 11:21

Какой на фиг афроамериканец, когда просто африканец. Коль грамматику не учишь, двойку всё-равно получишь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися