У Харкові ув'язнена отримала бинт, просочений наркотиками

Бинт з наркотичною речовиною було виявлено в брюках під час огляду посилки

У Харкові на минулому тижні співробітники виправної колонії запобігли двом спробам доставити наркотики в установи виконання покарань, повідомили Depo.Харків в Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань.

Так, в державній установі "Качанівська виправна колонія (№54)" при огляді посилки, яка надійшла засудженій 1984 року народження від невідомого громадянина, в швах штанів виявили медичний бинт, просочений речовиною з різким запахом оцту, схожим на наркотики.

У державній установі "Харківський слідчий ізолятор" при огляді посилки, яка надійшла ув'язненому 1991 року народження від невідомого "доброзичливця", всередині цукерок виявили вісім паперових згортків з зеленою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харківській області шахрай пішов до в'язниці за кругленьку суму в доларах. Відомо, що безробітний чоловік за попередньою змовою з іншою особою, маючи непогашену і не зняту судимість, подзвонив мешканці смт Барвінкове і видав себе за поліцейського. Шахрай повідомив, що син потерпілої начебто знаходиться в відділенні поліції, оскільки потрапив в ДТП, через яке є постраждалі. Зловмисник зазначив, що на лікування постраждалої дівчини терміново потрібні гроші. Жінка погодилася і, поки один зловмисник підтримував з нею зв'язок, віддала 9 тис. доларів його спільникові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися