На Харківщині чоловік зламав ногу посеред лісу: як йому вдалося не замерзнути

Бійці ГСЧС зуміли вчасно дістатися до потерпілого і врятувати його від обмороження

13 січня у селі Волобуївка екстреної медичної допомоги потребував чоловік, який йшов через ліс на зупинку автобуса, впав і зламав нижню третину гомілки. Про це повідомили в прес-службі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бригаді медиків "швидкої", завдяки бійцям ГСЧС, вдалося дістатися до потерпілого і надати йому допомогу. Переохолодження чоловікові вдалося уникнути. На даний момент його життя знаходиться поза небезпекою.

picture

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", поліція Харкова шукає винуватця аварії за участю байкера. За попередніми даними, водій автомобіля Ford Escort зіткнувся з мотоциклом Shineray, після чого зник з місця аварії. 22-річного мотоцикліста з травмами госпіталізували до лікарні. Інформація про те, що трапилося, внесена до Єдиного облік територіального підрозділу поліції. Всі обставини ДТП встановлюють.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, що харківські копи знайшли школярку-втікачку й повернули щасливим батькам. Відшукали підлітка в покинутому будинку офіцери громади. Раніше повідомлялося, що в районі Старого Салтова зник чоловік. З будинку Василь Філоненко пішов 7 січня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися