У Харкові чоловік з психічним розладом заявив, що підірве газопровід

Харківського "підривника" госпіталізують до медичного закладу

Поліція Харківської області, 16 січня, отримала повідомлення, що невідомий подзвонив диспетчеру служби 101 та заявив, що підірве газопровід, який веде до Харкова. Про це повідомили в пресслужбі правоохоронних органів.

В ході перевірки, поліціянти встановили, що до злочину може бути причетний 49-річний харків'янин. Силовики приїхали до чоловіка, де він себе вів неадекватно. Його сусіди підтвердили, що він страждає на психічні розлади та регулярно п'є алкоголь. Зараз вирішується питання про госпіталізацію громадянина в медичний заклад.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" розповіли про харків'янина, який після сварки з дівчиною наїхав на неї та вбив. Встановлено, що у пари були складні відносини, які супроводжувалися постійними ревнощами з його боку. У суді чоловік своєї провини не визнавав. Факту наїзду він не заперечував, але наполягав, що стався нещасний випадок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися