На Харківщині повністю згорів приватний будинок: Неправильно використовували опалювальну піч (ФОТО)

На Харківщині дві пожежі площею 50 і 100 кв.м

У Харківській області, 16 січня, о 17:57 пожежники отримали повідомлення про пожежу в селі Червона Поляна. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС.

Відзначається, що горів приватний будинок по вул. Шкільна на площі в 50 кв.м. На місце виклику прибуло 1 відділення 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС. Пожежники негайно приступили до гасіння вогню, подали пожежний ствол на осередок вогню і вже о 18:50 локалізували його. О 22:50 пожежа повністю ліквідували. Постраждалих і загиблих, на щастя не було. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Також рятувальники розповіли про пожежу в селі Тимченки Зміївського району Харківської області. На момент прибуття рятувальників, горіла дерев'яна лазня. Загальна площа пожежі становила близько 100 кв. м. Людей в ній не було. Локалізували пожежу о 2:59. До 7:15 рятувальники розбирали уламки і гасили окремі осередки горіння. Причина пожежі з'ясовується.

Нагадаємо, 16 січня, пожежа в приватній лазні на Холодній Горі перетворив будівлю на попіл. Баня перебувала в підвальному приміщенні приватного триповерхового будинку. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 30 кв. м.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися